
Apparaten en accessoires
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 45min
6 portie
Ingrediënten
Champignonbroodjes
-
gedroogde champignons40 g
-
water om in te weken
-
water150 g
-
suiker½ tl
-
verse gist verkruimeld25 g
-
bloem400 g
-
boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in stukjes gesneden60 g
-
ei1
-
zout1 ¼ tl
-
uien gehalveerd80 g
-
olijfolie20 g
-
verse champignons gehalveerd250 g
-
zwarte peper, gemalen2 - 3 snuifjes
Rode bieten-groentesoep
-
uien gehalveerd120 g
-
rode paprika zaadjes verwijderd, in stukjes gesneden120 g
-
gekookte rode bieten200 - 250 g
-
wortelen in stukjes gesneden80 g
-
teentjes knoflook2
-
olie20 g
-
kool in stukjes gesneden150 g
-
witte bonen, grote, uit blik uitgelekt200 g
-
tomatenpuree25 g
-
laurierbladeren, gedroogd2
-
water1000 g
-
azijn10 g
-
groentebouillonpasta2 tl
-
zout1 tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
-
eieren6
-
suiker190 g
-
kaneel, gemalen1 tl
-
eierdooier opgeklopt om in te strijken1
-
maanzaad om te bestrooien
-
vodka200 g
-
gecondenseerde melk, gezoet220 g
In zout gebakken vis en geroosterde groenten
-
verse rozemarijn alleen naaldjes3 takjes
-
kardemom, gemalen½ tl
-
komijn, gemalen1 tl
-
zout, grof1000 - 1200 g
-
vis, geheel, gefileerd (ca. 800 g) (bijv. karper of kabeljauw)1
-
wortelen in stukjes gesneden (2 cm)300 g
-
aardappelen in stukjes gesneden (2 cm)500 g
-
rode paprika in stukjes gesneden (2 cm)300 g
-
tijm, gedroogd1 tl
-
olijfolie2 - 3 el
-
honing1 - 2 tl
-
mosterd1 - 2 tl
-
zout½ tl
-
zwarte peper, gemalen½ tl
Voeding per 1 portie
Calorieën
1071.3 kcal /
4482.3 kJ
Eiwitten
32.2 g
Vetten
30.2 g
Koolhydraten
153.2 g
Vezels
13.1 g
Verzadigd vet
10.7 g
Natrium
65936.4 mg
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in

Winter recepten
10 recepten
Benelux
Benelux