![MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9d44d6a00b85b543e1daac35e81c6f9d/Derivates/8e91781b5b19f6280f08d53783cc072ae7d2d8f8.jpg)
Compatibele versies
MENU - Winterfeest: rode bieten-groentesoep, champignonbroodjes, in zout gebakken vis en geroosterde groenten, kaneel-eierpunch
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Champignonbroodjes
- 40 g gedroogde champignons
- water, om in te weken
- 150 g water
- ½ tl suiker
- 25 g verse gist, verkruimeld
- 400 g bloem
- 60 g boter, ongezouten of gezouten (van koemelk), in stukjes gesneden
- 1 ei
- 1 ¼ tl zout
- 80 g uien, gehalveerd
- 20 g olijfolie
- 250 g verse champignons, gehalveerd
- 2 - 3 snuifjes zwarte peper, gemalen
Rode bieten-groentesoep
- 120 g uien, gehalveerd
- 120 g rode paprika, zaadjes verwijderd, in stukjes gesneden
- 200 - 250 g gekookte rode bieten
- 80 g wortelen, in stukjes gesneden
- 2 teentjes knoflook
- 20 g olie
- 150 g kool, in stukjes gesneden
-
200
g witte bonen, grote, uit blik, uitgelekt
of 200 g cannellini bonen, uit blik, uitgelekt - 25 g tomatenpuree
- 2 laurierbladeren, gedroogd
- 1000 g water
- 10 g azijn
- 2 tl groentebouillonpasta
- 1 tl zout
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- 6 eieren
- 190 g suiker
- 1 tl kaneel, gemalen
- 1 eierdooier, opgeklopt om in te strijken
- maanzaad, om te bestrooien
- 200 g vodka
- 220 g gecondenseerde melk, gezoet
In zout gebakken vis en geroosterde groenten
- 3 takjes verse rozemarijn, alleen naaldjes
- ½ tl kardemom, gemalen
- 1 tl komijn, gemalen
- 1000 - 1200 g zout, grof
- 1 vis, geheel, gefileerd (ca. 800 g) (bijv. karper of kabeljauw)
- 300 g wortelen, in stukjes gesneden (2 cm)
- 500 g aardappelen, in stukjes gesneden (2 cm)
- 300 g rode paprika, in stukjes gesneden (2 cm)
- 1 tl tijm, gedroogd
- 2 - 3 el olijfolie
- 1 - 2 tl honing
- 1 - 2 tl mosterd
- ½ tl zout
- ½ tl zwarte peper, gemalen
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 4482.3 kJ / 1071.3 kcal
- Eiwitten
- 32.2 g
- Koolhydraten
- 153.2 g
- Vetten
- 30.2 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 13.1 g
- Natrium
- 65936.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sushi donuts
Geen beoordelingen
Granaatappel Mojito
10min
Ananascarpaccio met roze sorbet
20 Min
Amandelbretzels
Geen beoordelingen
Paashaas macarons
Geen beoordelingen
Aardappel-, spek- en kaastortilla
50 Min
Klassieke sabayon
15min
Scampi cajun citroen pasta
30 Min
Appel-rozijnen bladerdeeg taart zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Cashew- en kokosmelk
10min
Champagne en bessen trifle
3h 40min
Zomerse pastasalade
30 Min