Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric
TM6

Avocado Tikka (Matthew Kenney) Metric

5.0 ( 3 beoordelingen )

Ingrediënten

  • 225 g cashew nuts
  • water to soak

Curry Leaf Oil

  • 45 g fresh curry leaves destemmed
  • 60 g grapeseed oil
  • 1 pinch sea salt

Curry Leaf Yogurt

  • 140 g filtered water
  • 30 g apple cider vinegar
  • 30 g agave syrup
  • 1 tsp sea salt

Tikka Sauce

  • 60 g extra virgin olive oil
  • 2 tbsp curry powder
  • 2 tbsp apple cider vinegar
  • 1 tsp salt

Potato Breads

  • 850 g water
  • 425 g potatoes peeled and cubed (5 cm)
  • 30 g fresh dill (approx. 1 bunch)
  • fresh curry leaves destemmed (approx. 1 handful)
  • 425 g all-purpose flour
  • 450 g extra virgin olive oil to fry (2 tbsp per batch)
  • 4 avocados peeled, sliced in wedges
  • microgreens to garnish
  • edible flowers to garnish

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1170.4 kcal / 4896.7 kJ
Eiwitten
14.2 g
Vetten
94.3 g
Koolhydraten
73.8 g
Vezels
11.8 g
Verzadigd vet
14.4 g
Natrium
564.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 100 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten