Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de aceite de oliva
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 5 g de cebollino fresco picado
- 4 pellizcos de salvia seca desmenuzada
- 4 ramitas de tomillo fresco (solo las hojas)
- 4 ramitas de romero fresco (solo las hojas)
- 1 cucharada de mostaza
- 3 dientes de ajo
- 1 cucharadita de semillas de hinojo
- 4 peras conferencia
- 2 ½ cebollas rojas
- 2000 g de panceta fresca de cerdo en un solo trozo (con piel)
- 4 ¼ cucharaditas de sal marina
- 3 - 4 pellizcos de pimienta negra molida
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 bulbos de hinojo en gajos
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2929 kJ / 700 kcal
- Eiwitten
- 12.5 g
- Koolhydraten
- 11.7 g
- Vetten
- 67.1 g
- Verzadigd vet
- 24.3 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 567.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jalea de manzana
4 Std.
1 receta, 3 platos: Bocadillo de char siu. Char siu con noodles y pak choi. Char siu con arroz y brócoli
5h
Pollo en dos cocciones con judías verdes y chalotas al caramelo
1h 50min
Estofado polaco de cerdo Podhale (Bigos)
1h 40min
Pavo relleno, salsa de higos y verduras de invierno asadas
5h
Ropa vieja con arroz blanco y plátano
4h 30min
Pudin de frutos rojos
10h 30min
Hamburguesa de sushi
1 godz. 30 min
Carne ó caldeiro
1 Std.
Baklava cheesecake
10h 30min
Fabada asturiana de mazapán
2h
Costillas de cerdo con salsa barbacoa (Cocción lenta)
2 godz. 35 min