Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 130 g Emmentaler, in Stücken
- 500 g Zucchini, in Stücken (siehe Tipp)
- 1 ½ - 2 TL Salz
- 4 Eier
- 500 g Kefir
- 350 g Mehl
- ½ TL Natron
Sauce und Fertigstellung
- ½ Bund Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 200 g Saure Sahne
- 100 g Mayonnaise
- ½ TL Salz
- 2 - 3 Prisen Pfeffer
- Öl zum Braten
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1485 kJ / 355 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 33 g
- Vetten
- 19 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 728 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Kichererbsen-Kürbis-Puffer mit Feta und Quarkdip
30min
Ofenpfannkuchen mit Kräuter-Quark-Creme
40min
Kartoffel-Quiche
3 Std.
Cheese-Zucchini-Breadsticks mit Dip
1 godz. 10 min
Gebackener Blätterteig mit Porree, Fenchel und Ziegenkäse
45min
Zucchini-Kartoffel-Parmigiana
1 godz. 15 min
Blätterteig-Pizza
30min
Zucchini-Waffeln mit Feta-Creme
45min
Apfel-Quark-Puffer
45min
Überbackene Pfannkuchenrollen
1 godz. 15 min
Spinat-Waffel-Sandwiches
30min
Porree-Käse-Kaiserschmarrn
50min