Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Teig
- 100 g vegane Margarine, in Stücken
- 100 g Zucker
- 1 EL Vanillezucker, selbst gemacht
- 220 g Dinkelmehl Type 630
- 10 g Backpulver
- 100 g Sojadrink
- 100 g Mineralwasser
- 2 TL geriebene Orangenschale
- 15 g Backkakao
- 24 - 36 Schattenmorellen, abgetropft
Topping und Fertigstellung
- 1 Pck. Vanillepuddingpulver
- 50 g Zucker
- 400 g Sojadrink
- 200 g vegane Margarine, in Stücken
- 150 g Zartbitter-Kuvertüre, vegan, in Stücken
- 15 g Kokosöl
- 12 Schattenmorellen, abgetropft
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 1620 kJ / 387 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 38 g
- Vetten
- 26 g
- Verzadigd vet
- 8 g
- Vezels
- 3.4 g
- Natrium
- 271 mg
Alternatieve recepten
Blumenkohl mit veganer Hollandaise und Knusperkartoffeln
1 Std.
Vegane Frikadellen mit Kartoffelsalat
1 Std. 20 Min
Dinkelhack-Zucchinipäckchen vom Grill
1 Std. 10 Min
Marinierte Blumenkohlspieße mit Kräuterdip
35min
Cremig-rauchige Paprika-Bolognese (vegan)
45min
Vegane Donauwellen
4h 15min
Vegane Tomatensuppe mit Linsenbällchen
1 Std.
Vegane Lasagne
1 Std. 50 Min
Linsen-Kartoffel-Puffer mit Cashew-Dip (vegan)
45min
Vegane Lasagne-Suppe
1 Std.
Veganer Marmorkuchen
1 Std. 20 Min
Kokos-Mandarinen-Kuchen (vegan)
3 Std.