Vegane Donauwellen-Cupcakes

Vegane Donauwellen-Cupcakes

4.4 70 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 4u.
12 Stück

Ingrediënten

Teig
  • vegane Margarine in Stücken
    100 g
  • Zucker
    100 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    1 EL
  • Dinkelmehl Type 630
    220 g
  • Backpulver
    10 g
  • Sojadrink
    100 g
  • Mineralwasser
    100 g
  • geriebene Orangenschale
    2 TL
  • Backkakao
    15 g
  • Schattenmorellen abgetropft
    24 - 36
Topping und Fertigstellung
  • Vanillepuddingpulver
    1 Pck.
  • Zucker
    50 g
  • Sojadrink
    400 g
  • vegane Margarine in Stücken
    200 g
  • Zartbitter-Kuvertüre vegan, in Stücken
    150 g
  • Kokosöl
    15 g
  • Schattenmorellen abgetropft
    12

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Stück

Natrium 271 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1620 kJ / 387 kcal
Vetten 26 g
Vezels 3.4 g
Verzadigd vet 8 g
Koolhydraten 38 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...