Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 g de jengibre, en rodajas (2 mm)
- 120 g de cebolla,en trozos
- 1 chile rojo, fresco, sin semillas y en trozos
- 25 g de aceite vegetal
- 180 g de pimiento amarillo, en cubos (aprox. 2 cm)
- 120 g de champiñones, en rodajas (0,5 cm)
- 80 g de zanahoria, en cubos (aprox. 1 cm)
- 250 g de arroz precocido integral o natural
- 400 g de agua
- 50 g de salsa de soya, baja en sodio
- 20 g de salsa de ostión
- 1 cdita de aceite de ajonjolí tostado y un poco más para rociar
- 1 cdita de sal
- ½ cdita de pimienta negra molida, o al gusto
- 1 - 2 cdas de aceite vegetal
- 4 huevos
- germen de soya fresco, para servir
- cebolla cambray, el tallo en rodajas para decorar
- semillas de ajonjolí, para decorar
- Voeding
- per 4 porciones
- Calorieën
- 4875.8 kJ / 1165.4 kcal
- Eiwitten
- 41.9 g
- Koolhydraten
- 112.9 g
- Vetten
- 61.9 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 10.4 g
- Natrium
- 5953.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con calabacita y tocino
35 min
Sopa versátil de verduras TM6
50min
Paella de verduras (Hestan Cue™)
40min
Sopa de verduras con fideos de omelette
50min
Sopa vegana de hongos, poro y arroz salvaje con pan tostado
45min
Pescado a la Veracruzana
30min
Rollo de Seitán Relleno con Arroz al Champán
1h 45min
Bases
14u. 45min
Sopa Húngara de hongos
30min
Ensalada de betabel con vinagreta de perejil
30min
Sopa de betabel con tostadas gourmet
50min
Puré de papa y poro
40min