Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 330 g soya milk
-
2
tsp dried instant yeast
of 20 g fresh yeast, crumbled - 550 g wholemeal spelt flour, plus extra for dusting
- 90 g caster sugar
- 1 pinch fine sea salt
- 75 g water
- Voeding
- per 1 piece
- Calorieën
- 994.9 kJ / 237.8 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 49.6 g
- Vetten
- 1.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 6.1 g
- Natrium
- 29.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Vegan Mango and Coconut Panna Cotta with Oat Crumble
2 godz. 40 min
Sumac-spiced Houmous
5min
Sweet and Sour Tofu with Un-fried Rice
2 godz. 5 min
Dairy-free Cashew Nut Spread
12h 10 min
Steamed Wholemeal Bread
2 godz.
Vegan almond dip
5min
Gluten-free Tagliatelle with Veggie Ragout
1 Std.
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min
Nut Bread
1h 20 min
Buckwheat Crispbread
1 Std. 30 Min
Smooth Peanut Butter
5min