Apparaten en accessoires
Butternut Queso (Matthew Kenney)
Voorbereiding. 10min
Totaal 5u. 15min
42 oz
Ingrediënten
-
cashews9 oz
-
water to soak
-
butternut squash peeled, deseeded and cut into pieces (2 in.)6 oz
-
16 oz water, plus 2 tsp vegetable stock pastevegetable stock16 oz
-
nutritional yeast2 oz
-
extra virgin olive oil6 oz
-
apple cider vinegar1 ½ oz
-
chili powder1 tbsp
-
chili flakes1 ½ tsp
-
salt to taste½ - 1 tsp
-
tortilla chips
-
guacamole to garnish
-
pico de gallo to garnish
-
fresh jalapeño pepper sliced, to garnish
-
fresh cilantro chopped, to garnish
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 oz
Natrium
50.2 mg
Eiwitten
1.9 g
Calorieën
318.3 kJ /
76.1 kcal
Vetten
6.8 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
1.1 g
Koolhydraten
2.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieMisschien vind je het ook leuk...
Caramelized Apple Spirals
Geen beoordelingen
Grated Cheddar Cheese
5min
Maple-Dijon Vinaigrette
15min
Shaved Brussels Sprouts Salad
20min
Kimchi Butter
1u. 10min
Mustard Balsamic Vinegar Dressing
10min
Jamaica Hibiscus Margarita
1u. 5min
Lavender Fizz
1u. 5min
Chinese Chicken Salad Dressing
10min
Vegan Creamy Tomato Soup
30min
Apple Wild Rice
50min
Sautéing 16 oz Brussels Sprouts
30min