Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
杏仁醬
- 300 克 無鹽烤杏仁 (詳見要訣)
- 1 小撮 鹽
杏仁奶
- 100 克 生杏仁果 ,浸泡6小時,瀝乾
- 500 克 水
杏仁酥混合物
- 100 克 全麥麵粉
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
蒸蔬菜和組合
- 500 克 水
- 600 克 質地結實的馬鈴薯 ,未削皮,切薄片(1 公分)
- 500 克 白花椰菜,取小朵 (3-4 公分)
- 500 克 青豆 (新鮮或冷凍) ,如使用冷凍需先解凍
- 1 大匙 油 ,塗抹烤盤用
- 1 茶匙 鹽
- ½ 茶匙 黑胡椒粉
- ½ 茶匙 肉豆蔻粉
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1775.3 kJ / 424.3 kcal
- Eiwitten
- 16.7 g
- Koolhydraten
- 49.5 g
- Vetten
- 20.5 g
- Verzadigd vet
- 1.8 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 941.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
炒花椰菜起司熱壓三明治
Geen beoordelingen
烤豬里肌、馬鈴薯泥和沙拉
Geen beoordelingen
烤真鯛佐香料油
Geen beoordelingen
蔬食擔擔麵
Geen beoordelingen
泰式蔬食咖哩
Geen beoordelingen
小黃瓜沙拉佐蒔蘿酸奶油醬(TM6)
Geen beoordelingen
海帶蔬菜鹹塔
Geen beoordelingen
熱香料蘋果酒
Geen beoordelingen
鱸魚野蔬溫沙拉
Geen beoordelingen
里考塔(Ricotta)起士
Geen beoordelingen
黑胡椒豆腐肉片捲
30min
法式蔬菜凍
Geen beoordelingen