Apparaten en accessoires
山藥燴菇
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份
Ingrediënten
-
新鮮山藥 去皮切塊50 克
-
醋½ 茶匙
-
鴻喜菇 洗淨去根部,剝散150 克
-
新鮮香菇 切塊100 克
-
蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨50 克
-
日式醬油1 ½ 大匙
-
味醂½ 大匙
-
鹽½ 茶匙
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
6.4 g
Calorieën
346 kJ /
82 kcal
Vetten
2 g
Vezels
5.9 g
Koolhydraten
12.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
樂活蔬食
10 recepten
Taiwan
Taiwan