山藥燴菇

山藥燴菇

4.3 3 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 25min
2 人份

Ingrediënten

  • 新鮮山藥 去皮切塊
    50 克
  • ½ 茶匙
  • 鴻喜菇 洗淨去根部,剝散
    150 克
  • 新鮮香菇 切塊
    100 克
  • 蘑菇 (巴西蘑菇),洗淨
    50 克
  • 日式醬油
    1 ½ 大匙
  • 味醂
    ½ 大匙
  • ½ 茶匙

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 6.4 g
Calorieën 346 kJ / 82 kcal
Vetten 2 g
Vezels 5.9 g
Koolhydraten 12.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...