Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 15 克 龍井茶葉
- 1500 克 水
- 20 克 薑 ,切片
- 700 克 帶皮帶骨雞腿肉 ,切塊,先以滾水川燙
- 5 顆 紅棗 (約15克)
- 1 茶匙 枸杞
- 3 片 甘草
- 150 克 新鮮綜合菇類 ,去根部,剝散
- 1 ½ 茶匙 鹽
- 1 茶匙 糖
- ½ 茶匙 米酒
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1887.7 kJ / 451.6 kcal
- Eiwitten
- 26.6 g
- Koolhydraten
- 18.5 g
- Vetten
- 29.7 g
- Vezels
- 1 g