Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 片 海苔 (每片大小約10公分 x25公分)
- 20 克 麵粉 ,加入40克水調成麵粉糊
- 3 張 豆腐皮
- 240 克 豆包 ,切絲
- 500 克 水
- 10 克 薑
- 10 克 油
- 5 克 乾香菇 ,泡軟、切絲
- 20 克 熟竹筍 (真空包裝),切絲
- 35 克 紅蘿蔔 ,去皮、切絲
- 1 大匙 素蠔油
- 1 大匙 蕃茄醬
- 1 小撮 白胡椒粉
- 5 克 芹菜 ,取莖、切末
- 5 克 新鮮香菜 ,切小段
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 1273 kJ / 305 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 20 g
- Vezels
- 0.55 g