Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2200 克 水 (含川燙和烹煮用)
- 500 克 排骨 ,切塊(約4公分)
- 15 克 薑 ,切片
- 10 克 米酒
- 100 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
- 150 克 牛蒡 ,去皮,切滾刀(約2公分)
- 1 茶匙 枸杞
- ½ - 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 2283.4 kJ / 486.4 kcal
- Eiwitten
- 32.6 g
- Koolhydraten
- 16.7 g
- Vetten
- 33.2 g
- Vezels
- 5.6 g