乾燒排骨

乾燒排骨

4.6 7 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 20min
4 人份

Ingrediënten

  • 豬小排 (豬腩排),切塊(約3公分)
    600 克
  • 紹興酒
    30 克
  • 蛋黃
    1 顆
  • 醬油
    30 克
  • 細砂糖
    20 克
  • 多備些刷油用
    30 克
  • 太白粉
    1 大匙
  • 地瓜粉
    30 克
  • 洋蔥 切塊(約3公分)
    200 克
  • 20 克
  • 酒釀醬 (酒釀乾燒醬)
    150 克
  • 綜合甜椒 切塊(約3公分)
    200 克
  • 切段(約3公分)
    20 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Natrium 482.9 mg
Eiwitten 33 g
Calorieën 2661.9 kJ / 636.9 kcal
Vetten 33.5 g
Vezels 2.5 g
Verzadigd vet 175.9 g
Koolhydraten 48.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...