Apparaten en accessoires
起酥肉鬆麵包
Voorbereiding. 40min
Totaal 3u. 20min
8 個
Ingrediënten
-
水140 克
-
細砂糖25 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
高筋麵粉270 克
-
低筋麵粉30 克
-
鹽¼ 茶匙
-
蛋1 顆
-
奶油30 克
-
肉鬆 依個人喜好調整80 克
-
酥皮 (市售或自製,詳見要訣),放置室溫8 片
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 個
Eiwitten
10.2 g
Calorieën
1526 kJ /
365 kcal
Vetten
17.1 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
42.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
必學!台式麵包
11 recepten
Taiwan
Taiwan