Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 60 克 紅蘿蔔, 切塊
- 30 克 白蘿蔔, 切塊
- 1 大匙 沙拉油
- 6 塊 烤麩, 切小塊
- 4 茶匙 素蠔油
- 2 茶匙 太白粉, 多備一些備用
- 1 小撮 鹽
- 12 顆 新鮮香菇, 洗淨擦乾
- 1 大匙 枸杞
- 200 克 青江菜
- 500 克 水
- Voeding
- per 1 人份
- Calorieën
- 243 kJ / 58 kcal
- Eiwitten
- 1.7 g
- Koolhydraten
- 4.6 g
- Vetten
- 3.9 g
- Vezels
- 1.4 g