素燴香菇

素燴香菇

Geen beoordelingen
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份

Ingrediënten

  • 紅蘿蔔 切塊
    60 克
  • 白蘿蔔 切塊
    30 克
  • 沙拉油
    1 大匙
  • 烤麩 切小塊
    6 塊
    6 塊 油豆腐, 切塊
  • 素蠔油
    4 茶匙
  • 太白粉 多備一些備用
    2 茶匙
  • 1 小撮
  • 新鮮香菇 洗淨擦乾
    12 顆
  • 枸杞
    1 大匙
  • 青江菜
    200 克
  • 500 克

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 人份

Eiwitten 1.7 g
Calorieën 243 kJ / 58 kcal
Vetten 3.9 g
Vezels 1.4 g
Koolhydraten 4.6 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...