Apparaten en accessoires
素燴香菇
Voorbereiding. 25min
Totaal 50min
4 人份
Ingrediënten
-
紅蘿蔔 切塊60 克
-
白蘿蔔 切塊30 克
-
沙拉油1 大匙
-
6 塊 油豆腐, 切塊烤麩 切小塊6 塊
-
素蠔油4 茶匙
-
太白粉 多備一些備用2 茶匙
-
鹽1 小撮
-
新鮮香菇 洗淨擦乾12 顆
-
枸杞1 大匙
-
青江菜200 克
-
水500 克
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
1.7 g
Calorieën
243 kJ /
58 kcal
Vetten
3.9 g
Vezels
1.4 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
美善品家常餐桌
18 recepten
Taiwan
Taiwan