Apparaten en accessoires
山藥泥蓋飯
Voorbereiding. 5min
Totaal 30min
2 人份
Ingrediënten
-
水 (蒸煮用)1200 克
-
大麥 洗淨,瀝乾40 克
-
短梗米 洗淨,瀝乾200 克
-
新鮮山藥 去皮,切塊(約3公分)300 克
-
高湯100 克
-
蛋黃1 顆
-
醬油 少許
-
海苔 (optioneel) (粉狀或絲狀),少許
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 人份
Eiwitten
16.8 g
Calorieën
2542.3 kJ /
608.2 kcal
Vetten
5.5 g
Vezels
5.6 g
Koolhydraten
123.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
我的深夜食堂
11 recepten
Taiwan
Taiwan