Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g de haricots mungo à grain noir, secs et entiers (haricots urd)
- 40 g de haricots rouges, secs
- 600 g d'eau, et un peu plus pour tremper les haricots
- 20 g de gingembre, frais, pelé, en lamelles (2 mm)
- 1 c. à café de piment en poudre
- 20 g de ghee (voir conseil)
- 2 c. à café de graines de cumin
- 70 g d'oignon, coupé en deux
- 6 gousses d'ail
- 1 c. à café de sel
- 100 g de tomates pelées en dés, en boîte
- 50 - 70 g de crème double (45 % de matière grasse) et un peu plus pour accompagner le plat
- 1 c. à café de garam masala (voir conseil)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 812 kJ / 194 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pain de campagne au levain
28h 10 min
Bao-Buns à l’Egg poacher
1ωρ.
Gaufre au falafel
Geen beoordelingen
Rouleaux de printemps au tofu grillé
40 Min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2 godz. 30 min
Purée de pomme de terre et merguez
55 min
Tofu sur riz et sauce aux cacahuètes
45min
Parmigiana al forno
1 godz. 50 min
Légumes sautés
10 λεπτ.
Curry de poisson du Kerala
30 λεπτ.
Pad thaï au tofu épicé
1 godz. 50 min
French dressing raffiné
15 λεπτ.