Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
300
g bacon curado cortado em fatias finas (1mm aprox.)
of 300 g fiambre cortado em fatias finas (1mm aprox.) - 200 g queijo parmesão cortado em pedaços
- 200 g queijo mozarela cortado em pedaços
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 2 dentes de alho
- 30 g azeite
- 200 g bacon cortado em cubos (5 mm aprox.)
- 20 g concentrado de tomate
- 400 g tomate em pedaços
- 500 g água
- 1 c. chá de colorau
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 350 g esparguete (ver dica)
- 2 ovos
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2264.2 kJ / 541.2 kcal
- Eiwitten
- 31.1 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 12.1 g
- Vezels
- 2.5 g
- Natrium
- 1644.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovos tingidos de azul claro
55 min
Cozer 200-500 g de ervilhas
25p
Cozer 700-1200 g de batata-nova
50 min
Omelete no pão
40min
Ninhos de esparguete com almôndegas de lentilhas
1h 5min
Massa gratinada com couve-flor e queijo fumado
1h
Refogar 200-300 g de cebola
20p
Refogar 200 g de cebola e alho
20p
Frango a vapor com arroz de ervilhas
50 min
Cozer 200-600 g de batata ou batata-doce
40min
Arroz basmati
35p
Arroz agulha
35p