Arroz de bacalhau com feijão e espinafres

4.3 3 beoordeling
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
8 doses

Ingrediënten

  • dentes de alho
    4
  • coentros cortados em pedaços
    15 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    70 g
  • pimento vermelho cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    200 g
  • cebola cortado em pedaços (2 cm aprox.)
    170 g
  • postas de bacalhau demolhado
    700 g
  • feijão-encarnado cozido e escorrido
    500 g
  • espinafres descongelados
    400 g
  • água
    900 g
  • tomate em pedaços
    100 g
  • sal
    1 c. chá de
  • caldo de peixe caseiro
    1 c. chá de
    1 cubo de caldo de peixe
  • arroz agulha
    350 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 6675.3 mg
Eiwitten 63.7 g
Calorieën 2431.8 kJ / 581.2 kcal
Vetten 12.1 g
Vezels 6.2 g
Verzadigd vet 1.9 g
Koolhydraten 51.4 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...