Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g cebola
- 5 dentes de alho
- 1 malagueta cortada em pedaços
- 30 g toucinho cortado em cubos
- 5 g azeite
- 1 folha de louro
- 200 g vinho branco
- 4 coxas de frango s/ pele e s/ osso, cortadas em cubos (900 g aprox.)
- 300 g arroz carolino
- 1000 g caldo de galinha caseiro
- 50 g vinagre de vinho tinto
- sangue de 1 frango de campo (200 g aprox.)
- 1 ½ c. chá de sal
- 1 pitada de pimenta preta
- 30 g hortelã laminada
- 40 g salsa picada
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2743.1 kJ / 655.6 kcal
- Eiwitten
- 36.1 g
- Koolhydraten
- 67.8 g
- Vetten
- 22.8 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Natrium
- 2196.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Guisado de coelho com puré de batata-doce e feijão-branco
1sa
Carne de vaca estufada com gnocchi
1sa 30 dk
Arroz de enchidos e feijão
35 dk
Arroz malandro de nabiças com rissóis de berbigão
4 godz.
Arroz de cabidela
50 Min
Arroz de bacalhau
40 dk
Tripas à moda da Régua
2 Std. 30 Min
Papas de sarrabulho
1 Std. 25 Min
Caldeirada de cabrito
2 godz. 50 min
Coelho com ameixas e sultanas
3h 50min
Carne guisada com molho de tomate e arroz de ervilhas
10 Std.
Moelas
7 Std.