Apparaten en accessoires
Arroz de cabidela
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 10min
4 doses
Ingrediënten
-
cebola100 g
-
dentes de alho5
-
malagueta cortada em pedaços1
-
toucinho cortado em cubos30 g
-
azeite5 g
-
folha de louro1
-
vinho branco200 g
-
coxas de frango s/ pele e s/ osso cortadas em cubos (900 g aprox.)4
-
arroz carolino300 g
-
caldo de galinha caseiro1000 g
-
vinagre de vinho tinto50 g
-
sangue de 1 frango de campo (200 g aprox.)
-
sal1 ½ c. chá de
-
pimenta preta1 pitada de
-
hortelã laminada30 g
-
salsa picada40 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
2196.2 mg
Eiwitten
36.1 g
Calorieën
2743.1 kJ /
655.6 kcal
Vetten
22.8 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
6.3 g
Koolhydraten
67.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bistro 100 maneiras
11 recepten
Portugal
Portugal
Misschien vind je het ook leuk...
Favas guisadas
1u. 30min
Arroz de cabidela
50min
Rancho
2u. 45min
Coelho à caramela
13u.
Coelho estufado com esparguete
9u.
Tripas à moda da Régua
2u. 30min
Chanfana de borrego
24u.
Coelho com ameixas e sultanas
3u. 50min
Coelho à transmontana
7u. 30min
Rojões em vinho tinto
50min
Polvo da consoada
1u. 20min
Moelas
7u.