Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g azeite
- 200 g cebola roxa cortada em fatias
- 120 - 150 g cenoura cortada em fatias (0.5 cm)
- 50 - 70 g talo de aipo cortado em fatias (0.5 cm)
- 80 g vinho tinto
- 1 c. chá de sal
- ½ c. chá de pimenta preta
- 4 bochechas de porco (150 g cada aprox.)
- 2 c. chá de alecrim
- 1300 g água (aprox.)
-
30
g sumo de limão (½ unid. aprox.)
of 1 c. chá de ácido ascórbico em pó
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2505 kJ / 598 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 48 g
- Verzadigd vet
- 19 g
- Vezels
- 2.4 g
- Natrium
- 89 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Ovos tingidos de azul claro
55 min
Bacalhau com “natas”
50 min
Barriga de porco assada com pera e cebola
12h
Terrine de carnes com foie gras e chutney de figo e vinho do Porto
10h 30min
Vitela em sous-vide com maçã e batata assadas
5h 10min
Rolos de frango em sous-vide com chimichurri e salada de aipo e maçã
2 Std. 10 Min
Ganso de vitela estufado
11h 30 min
Bife de lombo em sous-vide com molho béarnaise
2u. 20min
Mexilhões com molho picante
45 Min
Entrecosto à coreana com mini tortilhas
4h 10 min
Ensopado de cabrito
40 Min
Bochechas de porco lento
16 godz.