
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 120 g de boulgour
- 410 g d'eau
- 70 g d'huile d'olive
- 480 g de farine de blé
- 10 g de levure fraîche
- 10 g de sel
- de la farine de blé pour travailler la pâte
- 80 g de Cheddar en morceaux
- 80 g de Gruyère en morceaux
- 80 g de mozzarella en morceaux
- 200 g d'échalotes coupées en 2
- 1 c. à café de sucre
- 15 g de vinaigre balsamique (optioneel)
- 20 g de vinaigre de cidre
- 2 gousses d'ail
- 5 g de feuilles de persil frais
- 20 g de beurre en morceaux
-
400
g de champignons frais variés (par ex.: girolles, bolets, pleurotes...), en morceaux
of 400 g de champignons de Paris frais en morceaux - 2 - 3 pincées de sel
- 3 - 4 c. à soupe de beurre pour cuire
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 552 kcal / 2309.6 kJ
- Eiwitten
- 18.4 g
- Vetten
- 25 g
- Koolhydraten
- 64.8 g
- Vezels
- 5.2 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Natrium
- 733.4 mg