Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz bulgur wheat
- 14 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 oz extra virgin olive oil
- 17 oz bread flour, plus extra to dust
- 2 ¼ tsp salt, divided
- 8 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 4 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces
- 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
- 7 oz shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz unsalted butter, cut into pieces - 1 tsp sugar
-
½
oz balsamic vinegar (optioneel)
of ½ oz apple cider vinegar (optioneel) -
16
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of 16 oz fresh button mushrooms, sliced - 2 - 4 tbsp unsalted butter, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2545.7 kJ / 608.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1049.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Broccoli and Cheddar Soup
40 Min
Beet-Tox
10 Min
Egg Salad Sandwiches
25 Min
Beef Lasagna
2h 5min
Chocolate Cookie Churros
2 Std.
Peeler Sweet Potato Casserole
1h 20min
Tapenade Pizza Dough
4h
Medicine Ball Tea
20 Min
Chamomile Lemonade
15min
Mushroom Fettuccini
40 Min
Protein Boosted Pancakes
40 Min
French Toast
40 Min