Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz bulgur wheat
- 14 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 oz extra virgin olive oil
- 17 oz bread flour, plus extra to dust
- 2 ¼ tsp salt, divided
- 8 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 4 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces
- 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
- 7 oz shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz unsalted butter, cut into pieces - 1 tsp sugar
-
½
oz balsamic vinegar
of ½ oz apple cider vinegar -
16
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of 16 oz fresh button mushrooms, sliced - 2 - 4 tbsp unsalted butter, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2545.7 kJ / 608.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1049.4 mg
Alternatieve recepten
Meat Sauce
1 Std. 45 Min
Illinois Pierogi
2 Std. 30 Min
Apple Tart (TM6)
1 Std.
Tomato Soup with Grilled Cheese Sandwiches
40 min
Creamy Dill Potato Salad with Chicken
50 min
French Fries (Paul)
1 Std. 15 Min
Steamed Eggplant and Ricotta Lasagna
1h 25 min
Healthy Gut Zinger
10 Min
Shrimp and Vodka Penne Pasta
50 min
Cucumber Lemonade
10 Min
Lemon Pasta
35 min
Mushroom Fettuccini
40 min