Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 oz bulgur wheat
- 14 oz water
- 2 ¼ tsp active dry yeast
- 1 oz extra virgin olive oil
- 17 oz bread flour, plus extra to dust
- 2 ¼ tsp salt, divided
- 8 oz Gruyère cheese, cut into pieces
- 4 oz sharp cheddar cheese, cut into pieces
- 4 oz mozzarella cheese, cut into pieces
- 7 oz shallots, halved
- 2 garlic cloves
- 2 sprigs fresh parsley, leaves only
-
1
oz extra virgin olive oil
of 1 oz unsalted butter, cut into pieces - 1 tsp sugar
-
½
oz balsamic vinegar
of ½ oz apple cider vinegar -
16
oz fresh mushrooms (e.g. chanterelles, boletes, oyster mushrooms), sliced
of 16 oz fresh button mushrooms, sliced - 2 - 4 tbsp unsalted butter, to fry
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2545.7 kJ / 608.5 kcal
- Eiwitten
- 26.9 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 28.6 g
- Verzadigd vet
- 13 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1049.4 mg
Alternatieve recepten
Cookidoo® 10th Anniversary Cake
2 Std.
Carrot Torte
1h 10min
Matcha Blueberry Morning Smoothie
5 dk
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
45 Min
Buddha Bowl with Chicken (TM6)
1sa
Protein Boosted Oatmeal
15 min
S'mores Dip
10 dk
Dirty Rice
1h 5min
Creamed Spinach
30 dk
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Steamed Meatballs
30 dk
Tex-Mex Turkey Soup
50min