Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de rama de apio, en trozos
- 80 g de zanahoria, pelada y en trozos (2-3 cm)
- 1 ramita de romero fresco, sólo las hojas
- 120 g de cebolla blanca, en cuartos
- 40 g de aceite de oliva
- 250 g de lentejas, cocidas y escurridas (ver tip)
-
250
g de frijoles bayos cocidos, escurrido
of 250 g de frijoles negros cocidos, escurridos - 600 g de agua
- 20 g de puré de jitomate
- 1 cdita de concentrado de caldo de verduras en polvo
- ½ cdita de sal
- 3 pizcas de pimienta negra molida
- crutones, para decorar
- aceite de oliva, para decorar
- vinagre balsámico, para sazonar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1011.5 kJ / 241.8 kcal
- Eiwitten
- 10.3 g
- Koolhydraten
- 29.7 g
- Vetten
- 10.8 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 11.1 g
- Natrium
- 364 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Dahl de lentejas (curry con lentejas)
35 min
Sopa de frijoles Toscana
50 Min
Estofado Africano occidental de maní
50 Min
Sopa de garbanzo, kale y calabacita
30 min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Guisado de lentejas etíope (Misir wat)
35 min
Curry de coco y garbanzos con arroz de brócoli
13h 10min
Estofado de vegetales y granos en cocción lenta TM6
3h 15min
Estofado de pollo con frijol y camote
45 min
Tortitas de lentejas y sopa de calabacitas
1 godz. 30 min
Empanadas de lentejas y zanahoria con salsa schug
20 min
Boloñesa de lentejas
35 min