Apparaten en accessoires
Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 porciones
Ingrediënten
-
aceite vegetal para engrasar
-
2 berenjenas (aprox. 250 g c/u)
-
4 cdas de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
-
20 g de mirin
-
15 g de azúcar
-
20 g de sake
-
160 g de agua
-
1 cdita de ajonjolí tostado para decorar
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
3 g
Calorieën
735 kJ /
176 kcal
Vetten
12 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
MÁS QUE SUSHI
10 recepten
Mexico
Mexico
Misschien vind je het ook leuk...
Salsa holandesa
15min
Sopa de lima yucateca
40min
Ensalada de hongos y alga wakame
45min
Chutney de mango y tamarindo
20min
Curry tailandés
40min
Baba ganoush
40min
Jocoque casero
15u.
Flor de calabaza rellenas de mousse de huitlacoche
6u.
Hamburguesa trufada
40min
Brochetas de pez espada con salsa Teriyaki
40min
Bowl de açaí
10min
Arroz para sushi
40min