Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)
TM5 TM6

Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)

2.8 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

  • aceite vegetal, para engrasar
  • 2 berenjenas (aprox. 250 g c/u)
  • 4 cdas de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
  • 20 g de mirin
  • 15 g de azúcar
  • 20 g de sake
  • 160 g de agua
  • 1 cdita de ajonjolí tostado, para decorar

Voeding
per 1 porción
Calorieën
735 kJ / 176 kcal
Eiwitten
3 g
Koolhydraten
9 g
Vetten
12 g
Vezels
5 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten