![Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku) Berenjenas glaseadas con miso (Nasu dengaku)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/096b928e-1e46-4d87-b54d-065f50a61668/Derivates/d382680b-90dd-45ef-88fc-613a57055ab3.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- aceite vegetal, para engrasar
- 2 berenjenas (aprox. 250 g c/u)
- 4 cdas de pasta miso (e.g. 2 cdas de pasta miso blanco, 2 cdas de miso rojo)
- 20 g de mirin
- 15 g de azúcar
- 20 g de sake
- 160 g de agua
- 1 cdita de ajonjolí tostado, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 735 kJ / 176 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Keppe de quinoa
1 Std.
Helado de praliné
5 godz. 30 min
Cocotes
40 Min
Sopa de manzana con queso azul y chipotle
30 Min
Noodles de tapioca en caldo de ajo rostizado
1 Std. 35 Min
Curry con verduras
1 godz. 10 min
Pasta de curry verde
30 Min
Bernesa con ejotes blanqueados
15 Min
Tarta de cebolla confitada con queso de cabra
50 min
Fondo vegetariano
1 Std. 35 Min
Pasta de curry tailandés
30 Min
Sopa de hongos con huitlacoche
25 Min