Compatibele versies
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ramitas de eneldo fresco
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 50 g de pan molido
- 60 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 1000 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 250 g de hojas de espinaca fresca
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
- 4 - 6 cáscaras de limón amarillo, en tiras (solo la parte amarilla)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2623 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 800 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pescado a la diabla
30 min
Salmón en salsa cremosa de champiñones con papas
50min
Pescado con ajo y chile de árbol
40 min
Robalo al mojo de ajo
1 Std. 20 Min
Pasta al pesto con salmón
40 min
Salsa de hongos y vino blanco TM6
30 min
Tiramisú
3h 15min
Quesadillas de mariscos
2h
Pot pie
50min
Ossobuco a la milanesa
1h 10min
Pescado en hoja santa
30 min
Tiradito de pescado y chile de árbol
10min