Compatibele versies
Bacalao en costra de hierbas con arroz y salsa de limón
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 ramitas de eneldo fresco
- 4 ramitas de cilantro fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 4 ramitas de perejil fresco (solo las hojas y parte del tallo)
- 50 g de pan molido
- 60 g de mantequilla sin sal, en trozos
- 1000 g de agua
- 2 cditas de sal, o al gusto
- 250 g de arroz basmati
- 250 g de hojas de espinaca fresca
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 600 g)
- 4 - 6 cáscaras de limón amarillo, en tiras (solo la parte amarilla)
- 150 g de crema para batir (30-40% grasa)
- 25 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- ½ cdita de fécula de maíz
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2623 kJ / 626 kcal
- Eiwitten
- 36 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 27 g
- Verzadigd vet
- 15 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 800 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Fattoush
30 min
Ensalada para quiche
7min
Rollitos de roast beef rellenos de mozzarella y jitomate
2 godz. 30 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3小时 55 分钟
Chowder de elote dulce y chorizo
1h
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1 godz. 40 min
Escalopines al marsala con champiñones
20 min
Chícharos chinos con sal de ajonjolí
10 min
Robalo con jengibre, salsa de soya, arroz y verduras
40min
Jocoque con pepino
5 min
Filete de res con salsa de vino tinto
1h 30min
Ensalada de betabel, pera y queso azul
1h