Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Stuffed Aubergine
- 3 berenjenas
- 2 pizca de sal
- 80 g de aceite de oliva
- 100 g de trigo bulgur
- 250 g de agua
- 50 g de rabos de cebolla de cambray, cortados en trozos
- 100 g de pimiento rojo, cortado en trozos
Yogurt de azafrán
- 30 g de jugo de limón amarillo, recién exprimido
- 50 g de aceite de oliva
- 1 cdita de azafrán
- 1 diente de ajo
- 180 g de yogur griego
- 50 g de semillas de granada
- 30 g de piñón, tostado
- 20 g de hojas de albahaca fresca
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1653 kJ / 395 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 10 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de elote
35 Min
Sopa de lentejas naranjas
40 Min
Pollo a la mandarina con hinojo
50 Min
Berenjena vegana al curry de Massaman
50 Min
Curry con verduras
1 Std. 10 Min
Carne con té limón (Kuruma iraichchi) y roti de coco (pan plano)
1h 40min
Curry tailandés
40 Min
Mermelada de ciruela y chile cascabel
1 Std.
Salmón con risotto de hinojo
25 Min
Cheese-cake de tofu
1 Std. 15 Min
Pasta con camarones y chícharos
40 Min
Tacos de lechuga
1 Std.