Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucchiaio di sale grosso
- 320 g di pasta corta a piacere
- 30 g di scalogno a metà
- 350 g di salame chorizo a fette
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 80 g di olio extravergine di oliva
- 1 - 2 pizzichi di sale
- 500 g di salsa di pomodoro
- 150 - 200 g mozzarella, a pezzi
- 120 g di pangrattato
- 1 cucchiaino di paprika dolce
- 1 cucchiaino di origano secco (optioneel)
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 3195.6 kJ / 763.8 kcal
- Eiwitten
- 30.6 g
- Koolhydraten
- 62.3 g
- Vetten
- 43.5 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 4.4 g
- Natrium
- 1448.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pasta pasticciata
2u.
Linguine con pesto di noci e broccoli
35min
Pasta feta e pomodorini
30min
Spaghetti al forno con salsa di lenticchie
1h 30min
Lasagne ai funghi e crema di patate allo zafferano
1h 40min
Sformato di pasta al tonno
30min
Lasagne salsiccia e mozzarella
1h 40min
Patate dolci con ragù vegetariano e Feta
45min
Lasagne con ragù di salsiccia e fave
1h 40min
Pasta alla ionica
30min
Maccheroncini al forno con melanzane e pomodorini
30min
Carbonara di zucchine, fagiolini e pancetta
45min