Apparaten en accessoires
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optioneel)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1109 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
1401.8 kJ /
335 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Vitello tonnato
13u.
Meloen en komkommer Sour (mocktail)
10min
Sesam zalm met sla en erwtensoep
1u.
Geraspte Parmezaanse kaas
5min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Geel gekleurde eieren
55min
Lichtblauw gekleurde eieren
Geen beoordelingen
Spaghetti muffins
55min
Chutney van veenbessen en rozemarijn
45min
Erwtensoep met gember, zalm met citroen en broccoli
50min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Hongaarse champignonsoep
30min