Apparaten en accessoires
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optioneel)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1109 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
1401.8 kJ /
335 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gezonde Miso kipnoedelsoep (Louise Keats)
30min
Parelgerst Nasi Goreng met scampi's
Geen beoordelingen
Guacamole
5min
Kabeljauw met citrusboter
50min
Risotto met rode biet en citroengras en met sous-vide kabeljauw
2u. 10min
Vislasagne met courgette
1u.
Zalmfilet met boekweit en asperges
40min
Kippennoedelsoep
1u. 35min
Thaise garnalenbouillon, kruidige appeltjes
1u. 15min
Rode bietensoep met kruidenknoedels
1u. 10min
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1u. 5min
Beef Wellington
10u. 10min