Apparaten en accessoires
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
4 porties
Ingrediënten
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (optioneel)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Natrium
1109 mg
Eiwitten
40.5 g
Calorieën
1401.8 kJ /
335 kcal
Vetten
16.5 g
Vezels
2.3 g
Verzadigd vet
4.8 g
Koolhydraten
8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Batch Cooking & Meal Prep
12 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
1u. 20min
Limoncello-Taart
2u. 30min
Stoofpotje van zeevruchten en varkensvlees
Geen beoordelingen
Glutenvrije pompoentaart met chocolade en noten
Geen beoordelingen
Vegetarische hamburger
45min
Amandelrotsjes met Stevia zonder toegevoegde suikers
Geen beoordelingen
Pikante gegrilde kip met wortel couscous
1u. 40min
Pizza met aardappelen, eekhoorntjesbrood en verse worst
3u. 50min
Volkoren pizza met aspergeroom, mascarpone en gerookte zalm
4u.
Driekoningentaart met pompoen
Geen beoordelingen
Sinaasappel zalm met broccoli 'couscous'
25min
Tomatenmannetjes
Geen beoordelingen