Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
of 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (optioneel)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Roze ontbijtbowl met rode bessen
15min
Sandwich South Carolina BBQ Pulled Pork
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Kimchi
Geen beoordelingen
Ratatouille galette
1 Std. 30 Min
Diepgevroren yoghurthapjes met aardbei en perzik
Geen beoordelingen
Salade met zwarte rijst, aardbeien en feta
1h
Lamscurry met kikkererwten en boerenkool
16hod. 50min
Op Afrikaanse wijze gegrilde vis met rijst en tomatensalade
45 Min
Walnotenrisotto met gebakken tomaten
40min
Spaghettini linzen-bolognese, gebakken met salami
1h 10min
Sabayon met sinaasappellikeur
15min