Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
6
takjes verse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)
of 1 el gedroogde gemengde kruiden - 1 teentje knoflook
- 2 ½ tl zout
- ½ tl zwarte peperkorrels
- 700 g rundvlees bovenzijde
- 500 g water
- 1 sjalot, gehalveerd
- 1 ansjovisfilet, in olie
- 1 tl kappertjes op azijn (optioneel)
- 30 g olijfolie
- 600 g courgettes, in stukken (2-3 cm)
- 1 snuifje vers gemalen peper
- 6 verse muntblaadjes
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 1401.8 kJ / 335 kcal
- Eiwitten
- 40.5 g
- Koolhydraten
- 8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 1109 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelakte kabeljauw in Koreaanse stijl met rijst en gestoomde broccoli
30min
Pesto en zongedroogde tomatencake
40min
Zeevruchtennat met champagne
Geen beoordelingen
Zeevruchtenrijst
Geen beoordelingen
Virgin appel cider old fashioned
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1 Std. 30 Min
Bieslook en gerookte ham muffins
45min
Gestoomde spinaziecake
35min
Aardappelpuree en merguez
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Pompoen vingers
Geen beoordelingen
Panna cotta van asperges met gerookte eendenborst
2 Std. 45 Min