Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à tortilla
- 120 g d'eau
- 100 g de farine de blé
- 150 g de farine de blé complet
- 25 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
La garniture au poulet
- 20 g d'huile d'olive
- 250 g de poivrons rouges, coupés en lanières (6 x 1 cm)
- 200 g d'oignons nouveaux, coupés en rondelles (1 cm)
- ½ c. à café de cumin en poudre
- ½ c. à café de paprika
- ½ c. à café de sel
- 2 pincées de poivre moulu
- 300 g de restes de poulet cuit, coupés en morceaux d'1 cm
- 8 brins de coriandre fraîche, ciselés
- 120 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- le jus d'un citron vert
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1482.5 kJ / 354.3 kcal
- Eiwitten
- 47.8 g
- Koolhydraten
- 38.8 g
- Vetten
- 13.8 g
- Verzadigd vet
- 4.2 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 531.8 mg
Alternatieve recepten
Riz à l'espagnole au chorizo et poivrons
35min
Pain piadina, effiloché de poulet et tartinade d'aubergine
1 godz. 10 min
Riz aux haricots
12 Std.
Soupe de nouilles épicée au bœuf braisé
3h 20 min
Gelée de beauté
1 godz.
Crème glacée aux noix, crumble aux agrumes et à la lavande
17 Std. 15 Min
Cannelloni sauce bolognaise
1 godz. 15 min
Dinner rolls anglais
3h 35min
Minipains façon bretzel
2 godz.
Focaccia italienne
5h 10 min
Pâte à pizza italienne
2 Std. 5 Min
Pâte à tortilla
50min