Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les spaghetti
- 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
- 3 œufs
- 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive
La sauce aux fruits de mer
- 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
- 5 brins d'aneth frais, équeutés
- 5 brins de persil frais, équeutés
- 70 g d'échalotes
- 150 g de vin blanc
- 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
- 150 g de crème liquide 35% m.g.
- 50 g de beurre, coupé en morceaux
La cuisson des spaghetti
- 1200 g d'eau
- 1 ½ c. à café de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3211.2 kJ / 767.5 kcal
- Eiwitten
- 23.6 g
- Koolhydraten
- 77.9 g
- Vetten
- 36.8 g
- Verzadigd vet
- 17.5 g
- Vezels
- 3.8 g
- Natrium
- 1195.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte feuilletée au poireau et aux saumons frais et fumé
1 Std. 30 Min
Poulet rôti et ses légumes
1 Std. 10 Min
Lasagne de bœuf aux artichauts et à la scamorza
1 godz. 35 min
Riz au bœuf et poivron rouge
45 Min
Croquets aux noix de pécan
55 Min
Soupe au chou (caldo verde)
40 Min
Spaghetti maison aux moules, chorizo et safran
1 Std. 20 Min
Rouelle de veau aux carottes
50 min
Poulet rôti, salade de haricots blancs au pesto de roquette
1 Std.
Spaghetti aux fruits de mer express
1 Std. 10 Min
Conchiglie à l'ail et aux olives
25 Min
Gratin de ravioli
1 Std. 40 Min