Spaghetti frais aux fruits de mer
TM6 TM5

Spaghetti frais aux fruits de mer

5.0 (5 beoordelingen)

Ingrediënten

Les spaghetti

  • 300 g de farine de blé, et un peu pour fariner
  • 3 œufs
  • 1 ½ c. à soupe d'huile d'olive

La sauce aux fruits de mer

  • 5 brins de cerfeuil frais, équeutés
  • 5 brins d'aneth frais, équeutés
  • 5 brins de persil frais, équeutés
  • 70 g d'échalotes
  • 150 g de vin blanc
  • 400 g de cocktail de fruits de mer surgelé
  • 150 g de crème liquide 35% m.g.
  • 50 g de beurre, coupé en morceaux

La cuisson des spaghetti

  • 1200 g d'eau
  • 1 ½ c. à café de sel

Voeding
per 1 portion
Calorieën
3211.2 kJ / 767.5 kcal
Eiwitten
23.6 g
Koolhydraten
77.9 g
Vetten
36.8 g
Verzadigd vet
17.5 g
Vezels
3.8 g
Natrium
1195.5 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten