
Compatibele versies
Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pâte à pizza
- 240 g d'eau
- 5 g de levure fraîche
- 1 c. à café de sucre
- de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
- 400 g de farine à pain
- 1 c. à café de sel
Crème de potiron
- 500 g d'eau
- 400 g de potiron pelé, en morceaux (1-2 cm)
- 1 pincée d'ail en poudre
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre noir moulu
- 20 g d'huile d'olive extra vierge
Garniture
- de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
-
200
g de fromage scamorza en tranches (4-5 mm)
of 200 g de fromage fumé en tranches (4-5 mm) - 60 g de bacon en tranches
- 25 g de parmesan en flocons
- 10 g de la crème de vinaigre balsamique
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 352.1 kcal / 1473.3 kJ
- Eiwitten
- 15.3 g
- Vetten
- 13.9 g
- Koolhydraten
- 41.3 g
- Vezels
- 1.6 g
- Verzadigd vet
- 6.3 g
- Natrium
- 396.6 mg