Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon

Pizza à la crème de potiron, mozzarella fumée et bacon

4.0 3 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u. 50min
8 parts

Ingrediënten

Pâte à pizza
  • 240 g d'eau
  • 5 g de levure fraîche
  • 1 c. à café de sucre
  • de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
  • 400 g de farine à pain
  • 1 c. à café de sel
Crème de potiron
  • 500 g d'eau
  • 400 g de potiron pelé, en morceaux (1-2 cm)
  • 1 pincée d'ail en poudre
  • 1 pincée de sel
  • 1 pincée de poivre noir moulu
  • 20 g d'huile d'olive extra vierge
Garniture
  • de l'huile d'olive extra vierge pour graisser
  • 200 g de fromage scamorza en tranches (4-5 mm)
    200 g de fromage fumé, en tranches (4-5 mm)
  • 60 g de bacon en tranches
  • 25 g de parmesan en flocons
  • 10 g de la crème de vinaigre balsamique

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Natrium 396.6 mg
Eiwitten 15.3 g
Calorieën 1473.3 kJ / 352.1 kcal
Vetten 13.9 g
Vezels 1.6 g
Verzadigd vet 6.3 g
Koolhydraten 41.3 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...