Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pouletbrustfilet mit Zucchetti-Topping
50min
Kabeljau-Lasagne mit Zucchetti
1h
Blumenkohl-Käse-Pizzen
1h
Poulet mit Kartoffelstock
1h 15 min
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 Min
Fisch Curry
35 Min
Das Weisse vom Ei-Omelette
35 Min
Champignons-Tarte
45min
Karotten-Hackbällchen mit Ratatouille
35 Min
Spinat-Radieschen-Salat
15min
Gefüllte Pouletbrustpäckchen mit Kartoffeln
55min
Balsamico-Lachs und Zucchetti-Nudeln
25 min