Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Kabeljau
- 100 g Brot, vom Vortag, in Stücken
- 100 g Milch
- 50 g Olivenöl
- 200 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehe
- 300 g Rüebli, in Stücken
- 400 g Kabeljau, in Stücken (3 cm)
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
Béchamelsauce und Fertigstellung
- 300 g Milch
- 60 g Mehl
- 30 g Butter
- ½ TL Salz
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 Prise Muskatnuss, gemahlen
- 200 g Rahm
- 50 g Paniermehl
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1761 kJ / 421 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 29 g
- Vetten
- 26 g
- Vezels
- 3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Schnelles Thai-Curry mit Poulet
40 Min
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 Min
Teigwaren mit Thonsauce
30 Min
Fisch Curry
35 Min
Karotten-Chicoreé-Risotto
40 Min
Orangencouscous mit gedämpftem Lachs
35 Min
Risotto mit getrockneten Steinpilzen
45 Min
Crevetten süss-sauer
1h 15min
Peperoni-Crèmesuppe mit Ingwer
50 Min
Kabeljau mit Süsskartoffel-Selleriestampf
40 Min
Bündner-Spätzli (2 Portionen)
45 Min
Pouletbrust alla pizzaiola
55min