Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g Karotten, in Stücken (3 cm)
- 20 g Shiitakepilze, getrocknet, in heissem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 30 g Black Fungus Pilze, getrocknet, in heissem Wasser eingeweicht, abgetropft
- 90 g Tomaten, geviertelt
- 50 g braune Kräuterseitlinge, frisch
- 50 g Enokitake-Pilze, frisch
- 20 g Olivenöl
- 10 g Sojasauce
- 1000 g Wasser
-
2
geh. TL Gemüse-Bouillon Paste
of 2 Würfel Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l) - 250 g Chinesische Weizennudeln
- 1 TL Salz
- 50 g Kefen
- 30 g Yuba (Tofuhaut), getrocknet, in dicken Scheiben
- 30 g Staudensellerie, in Scheiben (1 cm)
- ¼ TL Pfeffer, gemahlen
- 1 EL Essig
- 20 g Koriander, frisch, fein gehackt
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2792 kJ / 667 kcal
- Eiwitten
- 31 g
- Koolhydraten
- 104 g
- Vetten
- 14 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45min
Chinesische Nudelsuppe
1h 35 min
Kichererbsensuppe mit Rhabarber und Curry
1h 20 min
Dumplings
45min
Indisches Lammcurry
1h 30min
Gemüse-Couscous mit Aprikosen und Pinienkernen
50min
Couscous-Salat
50min
Avocadosuppe mit Garnelen
15min
Minestrone mit Seidentofu
35 Min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 30min
Spinat-Linsensuppe
50min
Ricotta-Ravioli mit Auberginensauce
1h 40min