Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Schalotten
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein, ohne Samen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- 250 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 250 g Schwertfisch, in Würfeln (1-2 cm)
- ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- 100 g Weisswein, trocken
- 150 g San Marzano-Tomaten, in Würfeln (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1989 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Polenta mit Pilzragout
45 min
Bao-Buns aus dem Egg poacher
1h
Pasta mit geräuchertem Lachs und Zucchetti
35 min
Backofen-Maccheroncini mit Auberginen und Cherry-Tomaten
30 min
Seehechtfilet mit Rucola-Randen-Salat
1h 35 min.
Farfalle mit Spargeln, Speck und Safran
35 min
Basilikum-Tagliatelle mit Oliven-Tomaten-Sauce
1h 25min
Spinat-Radieschen-Salat
15 Min
Bucatini mit Auberginen, Tomaten und Steinpilzen
50 min
Linguine mit Scampi und Zitronensauce
20 min
Frische Tagliatelle mit Steinpilzen
1h
Trenette mit Pesto
45 min