Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 - 3 Zweigchen Petersilie, frisch, vorsichtig gewaschen und getrocknet
- 40 g Olivenöl, nativ
- 40 g Schalotten
- 1 roter Chili, alle Sorten, klein, ohne Samen
- 1 Knoblauchzehe
- ½ Zweigchen Rosmarin, frisch, Nadeln gewaschen und getrocknet
- 250 g Auberginen, in Würfeln (1-2 cm)
- 250 g Schwertfisch, in Würfeln (1-2 cm)
- ½ TL Salz
- 320 g Pasta getrocknet, Sorte Pennette
- 100 g Weisswein, trocken
- 150 g San Marzano-Tomaten, in Würfeln (1-2 cm)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1989 kJ / 475 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 61 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fisch Curry
35min
Frühlingsröllchen
30min
Pouletpfanne mit Safran und Orange
1 Std. 35 Min
Auberginen-Millefeuille mit Jogurt und Senfsauce
40 min
Pilaw-Reis
40 min
Spinatrisotto mit Spargeln
40 min
Penne mit Broccoli, Salsiccia und Oliven
40 min
Zitronenpoulet
50min
Pad Thai mit Poulet
20 min
Orientalischer Pouleteintopf mit Couscous
45 min
Avocado-Glace
4 Std. 15 Min
Pouletspiesse mit Reis
1 Std. 40 Min