Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g Möhren, in Stücken
- 30 g Öl
- 150 g Zwiebeln, geachtelt
- 250 g Champignons, geachtelt oder geviertelt
- 200 g vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
- 950 g Wasser
-
2
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht, vegan
of 2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ½ TL Kümmel, gemahlen
- 1 TL Paprika edelsüß
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (1 cm)
- 25 g Speisestärke
- 3 Frühlingszwiebeln, in dünnen Ringen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 1687 kJ / 403 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 55 g
- Vetten
- 18 g
- Verzadigd vet
- 10 g
- Vezels
- 8.2 g
- Natrium
- 696 mg
Alternatieve recepten
Eintopf von Wintergemüsen
1h
Pesto-Bohnen-Eintopf mit Nudeln
50min
Vegetarische Suppe mit Omelettestreifen
45 min
Erfrischender Bohneneintopf
25 min
Buchweizen-Gemüse-Eintopf
30 min
Linsen-Pilz-Suppe
1h
Hähnchen-Lasagne-Suppe mit Bohnen
50min
Bunter Zwiebel-Topf
1h
Bohneneintopf "bretonische Art"
35 min
Dill-Gemüse-Suppe (Zupa koperkowa)
45 min
Champignon-Spinat-Nudeln
30 min
Kürbis-Pilz-Ragout
40min