Kartoffeleintopf mit Champignons

Kartoffeleintopf mit Champignons

4.7 7.1K beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 Portionen

Ingrediënten

  • Möhren in Stücken
    200 g
  • Öl
    30 g
  • Zwiebeln geachtelt
    150 g
  • Champignons geachtelt oder geviertelt
    250 g
  • vegane Schmand-Alternative (z. B. Creme VEGA von Dr. Oetker)
    200 g
  • Wasser
    950 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht vegan
    2 geh. TL
    2 Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l)
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Kümmel, gemahlen
    ½ TL
  • Paprika edelsüß
    1 TL
  • Kartoffeln in Würfeln (1 cm)
    800 g
  • Speisestärke
    25 g
  • Frühlingszwiebeln in dünnen Ringen
    3

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 Portion

Natrium 696 mg
Eiwitten 9 g
Calorieën 1687 kJ / 403 kcal
Vetten 18 g
Vezels 8.2 g
Verzadigd vet 10 g
Koolhydraten 55 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...