Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g Gouda, in Stücken
- 40 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 500 g Milch
- 40 g Mehl
- 1 TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 120 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Öl
- 500 g Blattspinat, TK
- 300 g Feta, in Stücken
- 100 g Schmand
- 2 Prisen Cayenne-Pfeffer
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
of 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 300 g Cherry-Tomaten, halbiert
- 9 - 12 Lasagneplatten, ungekocht
- 30 g Pinienkerne
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2318 kJ / 554 kcal
- Eiwitten
- 24 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 33 g
- Verzadigd vet
- 20 g
- Vezels
- 4 g
- Natrium
- 1173 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Überbackene vegetarische Enchiladas
50min
Nudeln mit Zucchini-Ricotta-Sauce
30min
Kartoffel-Spinat-Gratin
1h 30min
Gemüse-Avocado-Wraps
30min
Nudelauflauf mit Blumenkohl und Scamorza
1h
Spätzle-Auflauf mit Spinat
55min
Pilz-Käse-Nudeln mit Spinat
35min
Ravioli-Lasagne
1h
Linsen-Moussaka
2h 30min
Vegetarische Quiche mit Spinat und Paprika
1h 15min
Spargelgratin
1h 15min
Spinat-Cannelloni
1h 20min