Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g wody
- 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej, pokrojonej na 5 cm kawałki
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 404.3 kJ / 97 kcal
- Eiwitten
- 2.3 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 7 g
- Verzadigd vet
- 0.7 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie kiełbasy
20 Min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie papryki
20 Min
Rumienienie szparagów
20 Min
Rumienienie cukinii
20 Min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25 min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (200-300 g)
25 min