Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

Delikatne rumienienie fasolki szparagowej

4.9 68 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
300 g

Ingrediënten

  • 250 g wody
  • 300 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej pokrojonej na 5 cm kawałki
  • 20 g oleju
    20 g oliwy z oliwek

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 2 mg
Eiwitten 2.3 g
Calorieën 404.3 kJ / 97 kcal
Vetten 7 g
Vezels 1.9 g
Verzadigd vet 0.7 g
Koolhydraten 5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...