Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 jajka, rozmiar L
- 1700 g wody
- 20 g octu (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 294.7 kJ / 70.5 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 102.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40min
Omlet z patelni z karmelizowaną cebulą
30 min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35min
Purée ziemniaczane (z osłoną noża miksującego 2.0)
35min
Jajka w koszulce w koszyczku
25min
Jajka w koszulce na Varomie
30 min
Gotowanie na parze kukurydzy w kolbach
25min
Rumienienie kiełbasy
20min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25min
Jajka sadzone na parze
15min
Rumienienie szparagów
20min
Zupa botwinka; Jajka sadzone na Varomie z ziemniakami i szparagami
45min