Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g wody
- 15 g octu, białego
- olej, do natłuszczenia
- 2 jajka
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 292.9 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 Min
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40min
Shakshuka z patelni
50min
Grzanki z salsą pomidorową, awokado i jajkiem na miękko
25 Min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40min
Jajka w koszulce na Varomie
30min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Rumienienie szparagów
20min
Steki panierowane w pieprzu
20min
Spring rolls z kurczakiem i sosem orzechowym (TM6)
1h
Koncentrat kawowy (Cold Brew)
12h
Sushi nigiri
1h