Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1600 g wody
- 15 g octu, białego
- olej, do natłuszczenia
- 2 jajka
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 292.9 kJ / 70 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 0.4 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 100.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40 min
Omlet z patelni z karmelizowaną cebulą
30 min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 min
Tatar z tuńczyka z kremem awokado
20 min
Jajka w koszulce na Varomie
30 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Gotowanie na parze bobu (300-500 g)
25 Min
Pikantna przyprawa BBQ
Geen beoordelingen
Jajka sadzone na parze
15 min
Rumienienie szparagów
20 min
Gotowanie kukurydzy w wodzie
40 min