Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek - 300 g zielonych szparagów, bez twardych końcówek, pokrojonych na 5 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 330.3 kJ / 78.9 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 3.9 g
- Vetten
- 6.8 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 2.1 g
- Natrium
- 2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie cukinii
20min
Rumienienie papryki
20min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Rumienienie pieczarek
25min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Rumienienie bakłażana
30min
Gotowanie na parze bobu (1000 g)
30min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20min
Gotowanie na parze fasolki szparagowej (350-800 g)
25min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min