Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek - 200 g czerwonej papryki, bez gniazd nasiennych, pokrojonej w 2 cm kostkę
- 170 g cebuli, pokrojonej w ósemki (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 315.1 kJ / 75.1 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 3.8 g
- Vetten
- 5.4 g
- Verzadigd vet
- 0.5 g
- Vezels
- 1.9 g
- Natrium
- 2.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie papryki
20 min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25 min
Rumienienie kiełbasy
20 min
Delikatne rumienienie cebuli i czosnku
20 min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 Min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Rumienienie 200 g pora
20 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 Min
Delikatne rumienienie 200 g cebuli
20 min
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie cebuli i czosnku
20 min