Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- oliwa z oliwek, do natłuszczenia
- 4 jajka
- sól, do oprószenia
- pieprz czarny, mielony, do oprószenia
- 500 g wody
- Voeding
- per 1 sztukę
- Calorieën
- 287.2 kJ / 68.7 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 0.3 g
- Vetten
- 4.6 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 73.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Warstwowa sałatka z szarpanym kurczakiem
40 Min
Steki wołowe (medium rare, sous-vide) z masłem ziołowo-czosnkowym (z osłoną noża miksującego)
1h 25min
Gotowanie na parze szparagów (500-800 g)
25min
Łosoś w kremowym sosie pieczarkowym z ziemniakami
35 min
Jajka w koszulce w koszyczku
25min
Szparagi z ziemniakami; Sos holenderski
45 Min
Szparagi z ziemniakami i sosem holenderskim
50 Min
Jajka po benedyktyńsku z sosem holenderskim i wędzonym łososiem
40 Min
Łosoś z cytrynowym sosem holenderskim, szparagami i ryżem
45 Min
Jajecznica z kiełbasą na parze
30min
Jajka w koszulce (z osłoną noża miksującego)
40 Min
Jajka po turecku - Cilbir (z osłoną noża miksującego)
35 min