Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1000 g wody
- 650 - 1200 g czerwonych buraków, pokrojonych na 4 cm kawałki
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 179.9 kJ / 43 kcal
- Eiwitten
- 1.6 g
- Koolhydraten
- 9.6 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.8 g
- Natrium
- 81.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gotowanie na parze młodych marchewek (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (550-800 g)
40 min
Gotowanie na parze młodych marchewek (650-1200 g)
35min
Gotowanie na parze młodych ziemniaków (300-600 g)
35min
Gotowanie na parze buraków (200-600 g)
55 min
Gotowanie na parze plastrów marchewki (200-500 g)
30 min
Gotowanie na parze ziemniaków lub batatów (200-600 g)
30 min
Gotowanie na parze korzenia selera (200-450 g)
20 min
Gotowanie na parze kalafiora (350-900 g)
30 min
Gotowanie na parze brokułu (300-800 g)
25 Min
Gotowanie na parze brokułu (250 g)
15 min
Gotowanie na parze kalafiora (300 g)
20 min