Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
20
g oleju
of 20 g oliwy z oliwek - 70 g cebuli, pokrojonej w 0,5 cm piórka
- 250 g mięsa wieprzowego, bez ścięgien, pokrojonego w paski (3-4 x 1 cm), osuszonego papierowymi ręcznikami
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 744.5 kJ / 177.9 kcal
- Eiwitten
- 15.6 g
- Koolhydraten
- 2 g
- Vetten
- 11.8 g
- Verzadigd vet
- 2.8 g
- Vezels
- 0.4 g
- Natrium
- 60.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie kiełbasy
20 Min
Rumienienie pieczarek
25 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min
Mocne rumienienie wołowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 Min
Rumienienie papryki z cebulą
25 Min
Rumienienie bakłażana
30 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15 min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30 Min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 Min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15 min
Delikatne rumienienie kurczaka (pokrojonego w paski)
15 min