Rumienienie kiełbasy

Rumienienie kiełbasy

4.2 35 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
300 g

Ingrediënten

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 740 mg
Eiwitten 15.4 g
Calorieën 1320.3 kJ / 315.6 kcal
Vetten 28.1 g
Vezels 0 g
Verzadigd vet 8.1 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...