Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g oleju
of 10 g oliwy z oliwek - 300 g kiełbasy (np. śląskiej, głogowskiej, podwawelskiej), pokrojonej w 0,5 cm plastry
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1320.3 kJ / 315.6 kcal
- Eiwitten
- 15.4 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 28.1 g
- Verzadigd vet
- 8.1 g
- Vezels
- 0 g
- Natrium
- 740 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie pieczarek
25min
Rumienienie papryki z cebulą
25min
Mocne rumienienie 200 g cebuli
25min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15 min
Delikatne rumienienie marchewki
15 min
Rumienienie pieczarek z boczkiem
20 min
Rumienienie papryki
20 min
Rumienienie szparagów
20 min
Rumienienie cukinii
20 min
Delikatne rumienienie fasolki szparagowej
25min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15 min