Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
10
g oleju
of 10 g oliwy z oliwek - 120 - 130 g kostek boczku
-
250 - 300
g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
of 250 - 300 g pieczarek, małych, w całości
- Voeding
- per 100 g
- Calorieën
- 1080.9 kJ / 258.2 kcal
- Eiwitten
- 5.3 g
- Koolhydraten
- 0.9 g
- Vetten
- 25.9 g
- Verzadigd vet
- 10.3 g
- Vezels
- 1.5 g
- Natrium
- 630.6 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Rumienienie pieczarek
25 min
Rumienienie papryki z cebulą
25 min
Mocne rumienienie 350 g cebuli szalotki
25 min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w kostkę)
15min
Rumienienie wieprzowiny z cebulą
15min
Mocne rumienienie wieprzowiny (pokrojonej w paski)
15min
Rumienienie kiełbasy
20 Min
Delikatne rumienienie marchewki
15min
Rumienienie warzyw pokrojonych w słupki
30min
Rumienienie papryki
20 Min
Rumienienie cukinii
20 Min
Delikatne rumienienie kurczaka i boczku
15min