Rumienienie pieczarek z boczkiem

Rumienienie pieczarek z boczkiem

4.5 15 beoordeling
Voorbereiding. 5min
Totaal 20min
340 g

Ingrediënten

  • 10 g oleju
    10 g oliwy z oliwek
  • 120 - 130 g kostek boczku
  • 250 - 300 g pieczarek pokrojonych w ćwiartki lub w plastry
    250 - 300 g pieczarek, małych, w całości

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 100 g

Natrium 630.6 mg
Eiwitten 5.3 g
Calorieën 1080.9 kJ / 258.2 kcal
Vetten 25.9 g
Vezels 1.5 g
Verzadigd vet 10.3 g
Koolhydraten 0.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...