Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g di patate, pelate e a pezzi (2-3 cm)
- 350 g di polpa di zucca a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino colmo di sale
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
-
40
g di olio extravergine di oliva
of 40 g di burro a pezzi - pepe nero macinato, a piacere
- crostini di pane tostati, a piacere
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 753.3 kJ / 180 kcal
- Eiwitten
- 2.8 g
- Koolhydraten
- 18.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 1.4 g
- Natrium
- 497.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema di verdure invernale
50min
Vellutata di cavolo cappuccio rosso
50min
Vellutata di porri e patate con speck croccante (TM6)
40min
Vellutata di lenticchie
1 Std. 30 Min
Purè di patate (TM6)
1 Std.
Vellutata di broccoli con crostini
1 Std.
Vellutata di verdure
40min
Vellutata di finocchi e carote
35min
Vellutata di zucca e patate con gamberi
1 Std.
Vellutata di cavolfiore con briciole di pancetta
50min
Vellutata di sedano rapa e mele renette
40min
Crema di zucca e carote, polpette di vitello e contorno di topinambur
1 Std.