Apparaten en accessoires
Mini Fougasse
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
3 stuks
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
7 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist¾ tl
-
suiker5 g
-
water1610 g
-
bloem600 g
-
zout10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
23.3 g
Calorieën
3167 kJ /
757 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
154.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Fruit ijs
5min
Lactosevrije pannenkoeken met confituur
1u.
Aubergine en Comté kaasgratin - Frozen yoghurt met aardbeien en basilicum
Geen beoordelingen
Vruchtenroomijs
5min
Snel vruchtenijs
10min
Gefermenteerde frambozensiroop
128u. 10min
Kweeperentaart
8u.
Zoete of hartige pannenkoeken
35min
Vanilleroomijs
12u.
Baguette / Stokbrood
3u. 45min
Garnaalkroketten
Geen beoordelingen