Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, om in te vetten
-
¾
tl gedroogde gist
of 7 g verse gist, verkruimeld - 5 g suiker
- 1610 g water
- 600 g bloem
- 10 g zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 3167 kJ / 757 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 154.2 g
- Vetten
- 5.3 g
- Vezels
- 7.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Artisjokken met citroen-knoflookboter
1 godz.
Gemarineerde zalm met rabarbersaus
Geen beoordelingen
Ingelegde champignons
Geen beoordelingen
Pizza met blauwe kaas, knapperige bacon, peer, honing en walnoten
3 godz. 35 min
Meergranenpizza met brie, Serranoham en vijgen confituur
3 godz. 35 min
Kaas uilen
Geen beoordelingen
Fruitige saladedressing
5min
Dunne grissini
Geen beoordelingen
Aardbeien mille-feuille
5 Std.
Brood
3h
Brood van gierstmeel
2 godz. 35 min
Ciabattabroodjes
3h 30min