Apparaten en accessoires
Mini Fougasse
Voorbereiding. 30min
Totaal 5u.
3 stuks
Ingrediënten
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
7 g verse gist, verkruimeldgedroogde gist¾ tl
-
suiker5 g
-
water1610 g
-
bloem600 g
-
zout10 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
23.3 g
Calorieën
3167 kJ /
757 kcal
Vetten
5.3 g
Vezels
7.2 g
Koolhydraten
154.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Fermentatie modus
10 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Virgin Citroen en Tijm Cocktail
45min
Vegan citroen en zwarte thee taart
1u. 30min
Gember schillen
Geen beoordelingen
Varken, kip en foie gras terrine met porto en vijgen chutney
Geen beoordelingen
Halloweensalade met bloederige hummus
1u.
Vers pastadeeg
1u.
Tarte Tatin
2u.
Abrikozen ketchup
Geen beoordelingen
Pozole Blanco (Mexicaanse soep)
Geen beoordelingen
Tomatenketchup
1u. 15min
Ciabattabroodjes
3u. 30min
Klassieke sabayon
15min